Den Lille Andevinge Bar ble åpnet juni 2016 etter en totalrenovering både innvendig og utvendig, og vi tør påstå at vi nå kan tilby et av byens beste og fineste utested. Lekre lokaler godkjent for 200 mennesker. Stor bakgård med egen bar, varmelamper og oliventrær. Vi har også et stort uteområde langs hele fasaden mot Pollen og sjøen, med sitteplasser til 30 personer. Perfekt for varme sommerdager! Med store persienner og varmelamper er uteområdet også et trivelig sted på regnvræsdager. Vi har eget kjøkken hvor vi produserer enkle retter selv.
Et utmerket samarbeid med fantastiske lokale kokker, gjør at vi kan tilby det aller meste av både varme og kalde retter til store og små selskap.
Ønsker dere å leie hele eller deler av lokalet er dette fullt mulig. Vi tar gjerne oppdraget med å skape en magisk aften for private selskap og firma i alle størrelser. PA anlegg, 2 TV'er i tillegg til mobil 110 tommers projektor står på stedet.
Lille Andevinge er blitt kjent for å levere spennende lokal live-musikk, såvel som verdenskjente artister hver helg. Dersom dere ønsker live musikk enten i vår regi eller egen, så er dette absolutt mulig. Selvfølgelig har vi alle rettigheter.
Hjertelig velkommen til Den Lille AndevingeInformasjon:  

pningstider:
Ons-Tors : 17 - 02
Fre-Lr : 16 - 02


Kontakt:

Telefon : 90 14 68 39
E-mail:
post@lilleandevinge.no
           booking@lilleandevinge.no

Addresse:

Nedre Tyholmsvei 10, 4836 ARENDALBe there